ekobum logo

Piškotki

Naša spletna stran je skladna s 157. členom zakona ZEKom-1 in z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Piškotki
Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih brskalniki kot so FChrome ali Internet Explorer, nalagajo na vaš računalnik med brskanjem po spletu.
V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca, smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov.

Vrste piškotkov na naši spletni strani:
1. Obvezni piškotki
Obvezni piškotki, so tisti piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje. To so na primer piškotki, ki skrbijo za seje prijavljenih uporabnikov), to so tudi piškotki, ki se naložijo na vaš računalnik zaradi tega, da ob naslednjem obisku vemo, katere od ostalih piškotkov dovolite in katere ne. Na osnovi informacij v teh piškotkih se delovanje in prikaz spletne strani prilagaja vam.
2. Statistika obiska
Upravljalci spletnega mesta želimo vedeti, kje se naši obiskovalci zadržujejo, katere od posameznih vsebin so najbolj obiskane in od kod sploh pridete na našo spletno stran. To je naša edina povratna informacija in večinoma edini stik z našimi obiskovalci. Zaradi tega beležimo statistiko ogledov. Na podlagi piškotkov, ki jih naložimo na vaš računalnik, lahko vemo ali ste prišli k nam prvič, ali pa ste naš redni obiskovalec.

Piškotke lahko kadarkoli ročno izbrišete iz računalnika v nastavitvah.


 
EKOBUM
Podjetje za trgovino, inženiring in storitve d.o.o,
Mesarska cesta 36, 1000 Ljubljana

© 2018, Vse pravice pridržane
EKOBUM d.o.o. je zastopnik podjetja ColdJet

COLDJET